Henkilöt

Marika

 Moikka!

 Olen Marika, parturi-kampaaja ja Spunkyn nykyinen omistaja. Olen   valmistunut Vammalan ammattikoulusta 2012 ja sen jälkeen toiminut Säkylässä Hiushuone Hetkessä, Raisiossa KauneuStudio Rocksissa ja viimeisimpänä Tanssivissa  Saxissa Turussa. Spunkyn johtoon siirryin syksyllä 2014.

 Luonteeltani  olen iloinen, positiivinen ja aito. Penkissäni saat olla oma itsesi ja voit tulla meille sellaisena kuin olet! Tykkään kun saan keskustella, ja suunnitella asiakkaan tyyliin, persoonaan ja ulkoiseen olemukseen sopivia hiuksia.  Ominta osaamisalaani ovat värit, kampaukset ja graafiset leikkaukset. Paras fiilis tulee kun saa vapaat kädet toteuttaa luovuuttaan, tai kun saa asiakkaan silmät loistamaan uusien hiuksien myötä.

Olen osallistunut myös kilpailu-toimintaan sekä opiskelu- että työaikanani. Sijoituin neljänneksi Tampereen hiuskilpailuissa 2012, aiheena tyylikokonaisuus naiselle. Sen jälkeen olen kisannut myös Helsingissä Hair and beauty messulla sekä Taitaja-kisoissa.

Vilhelmiina

Hei!

Olen Vilhelmiina Nissinen, 2015 valmistunut parturi-kampaaja Salosta. Luonteeltani olen iloinen, hauska ja rento. Pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut hiustenlaitosta ja minulla on ollut jos jonkinlaista hiusväriä ja leikkausta päässäni. Koulussa ollessani olen saanut hyvän ja varman fiiliksen tästä alasta ja haluan kehittyä parhaani mukaan. Asiakaspalvelu on minulle tärkeää, haluan että asiakkaalla on hyvä olla, ja hän voi tuntea olonsa rentoutuneeksi. Erityisosaamisenani ovat rock-henkiset värit ja leikkaukset, sekä hiustatuoinnit ja haluankin toteuttaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Olen myös kilpaillut Hair and Beauty- messuilla hiustatuointi kisassa ja voittanut pronssia. Vapaa-aikanani vietän aikaa ystävieni kanssa ja pelaan videopelejä.